Home » Even voorstellen

Even voorstellen

Wij wonen hier met 36 mensen, verdeeld over 6 woongroepen, elke dag kunnen er nog 6 mensen komen logeren. We hebben allemaal ons eigen kamer en we delen de woonkamer met open keuken. Hier worden dagelijks de lekkerste verse maaltijden klaar gemaakt. Ons huis is ruim en van veel gemakken voorzien. Zo hebben we een plafondlift, ruime woonkamer en een kookeiland waar we ruimte genoeg hebben om rond te rijden in de rolstoel.  We hebben schommels, waterbedden en hangmatten, genoeg variatie om lekker te chillen als we thuis zijn. De grote balkons geven ons de mogelijkheid om buiten te zijn zonder het contact te verliezen met onze begeleiders. 

Volg ons ook op facebook

Een aantal van ons stelt zich hieronder voor.

Radjin

Hoi ik ben Radjin, de jongste van het huis. Ik woon op groep oranje, waar ik graag rondrijd in m’n rolstoel. Ik speel graag met verschillende dingen, vooral boekjes en plaatjes kijken vind ik leuk. Ik hou niet van vervelen en ben graag lekker bezig. In de avond videobel ik graag met m’n moeder, dan spreken we samen de dag door. 

Hannah-Sophie

Hoi hoi, Ik ben Hannah-Sophie en ik ben 24 jaar oud. Ik heb 1 knap broertje en een lief zusje. Ik ben een trotse Ierse met prachtige blauwe ogen en lange mooie rode haren en ben altijd vrolijk. Ik houd van muziek, wandelen, zwemmen en schommelen.  

Jasper

Hoi ik ben Jasper en woon op groep wit. Ik ben vaak vrolijk en enthousiast. Ik geniet ervan als je bij me komt, en laat dit zien door mijn glimlach en geluiden. Ik geef je ook graag een stevige knuffel. Ik zorg voor de gezelligheid en vrolijkheid op de groep.

Manuel

Hooii ik ben Manuel en ik kom vaak logeren op de Marius Meijboom. Ik heb een spraakcomputer maar kan ook zelf een hoop woorden zeggen. Ik hou van foto’s en filmpjes kijken op mijn telefoon. Ik beweeg graag, zelf in de rolstoel, over de grond of aan de hand. Als ik niet logeer dan bel ik wel regelmatig om even te horen hoe het gaat!