Home » De Marius Meijboom » Ervaringen van collega’s

Ervaringen van collega’s

 • Maaike van Leeuwen

  Persoonlijk Begeleider

  Maaike werkte op een andere locatie van Ons Tweede Thuis, maar kwam via ‘Superhands’, de corona-flexpool, in aanraking met de Marius Meijboom. Dit beviel zó goed dat ze besloot over te stappen:

  “Toen ik bij Marius Meijboom kwam helpen was ik meteen onder de indruk van de locatie. Het is heel huiselijk, en heeft totaal niet de uitstraling van een instelling. Het lijkt bijna wel een vakantiehuis.”

  Maaike van Leeuwen
 • Wouter Buist

  Begeleider in opleiding

  “Het zit soms in hele kleine dingen, bijvoorbeeld als een cliënt nog wel een beetje zijn arm kan optillen, dan geef ik hem tijd om dat te doen, zodat hij zelf kan meehelpen met het aantrekken van zijn shirt. Ik vind het heel leuk om uit te vogelen waar die ruimte zit. Dat is de insteek die mij aanspreekt: kijk naar wat de cliënt wel kan en stimuleer hem daarin.”

  Wouter Buist
 • Patty Schrekker

  Persoonlijk Begeleider 

  Soms, als het lekker weer is, gaan we nog even naar buiten voor een avondwandeling, daar geniet ik enorm van. We willen dat de Marius Meijboom zo min mogelijk op een instelling lijkt, en dat lukt gelukkig.

  Patty Schrekker
 • Iris Anthony

  Assistent begeleider

  Wat ik ook heel fijn vind is dat we echt als team werken. Iemand kan andere taken hebben, bijvoorbeeld als verpleegkundige of leidinggevende, maar dat voel je helemaal niet. We zijn gelijk aan elkaar en we zetten samen de schouders eronder.”

  Iris Anthony
 • Diane van Ieperen

  “Er heerst een open sfeer waarin je makkelijk je vragen kan stellen. Op de Marius Meijboom heb je die unieke combinatie van verpleegkundige zorg en het doorgronden van de mens die daarbij hoort. Je krijgt steeds meer inzichten in gedrag en die kan je dan weer vertalen naar medische zorg.”

  Diane van Ieperen
 • Ingrid Leijen

  Locatiemanager

  “… dat vind ik het mooiste aan werken bij de Marius Meijboom: we luisteren écht naar elkaar. Samen met de ouders, medewerkers en de dagbesteding zorgen voor we ervoor dat onze bewoners een goed leven leiden.”

  Ingrid Leijen

Werken op de Marius Meijboom

Ben je enthousiast geworden door ons verhaal? We maken graag kennis! Stuur een berichtje naar Ingrid Leijen, Locatiemanager van de Marius Meijboom, via ileijen@demariusmeijboom.nl, dan maken we een afspraak voor een kop koffie.